Verfijn opties

Soort artikel

Geen keuzemogelijkheid in deze groep

Kleur

Prijs

€ 21 - € 36

Advanced search

Sale

Zwemleggings Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 22,50 € 37,50 -40%
  Aanbieding!

  Zwemlegging met super bescherming Dit zwemlegging geeft UV-bescherming in-en-uit het water. Het draagt zacht op de huid en blocked 98% UV straling. Deze lange zwembroek biedt uitkomst voor kids die graag zwemmen maar aan de kant staan omdat hun huid  niet in de zon mag door huidproblemen. Ideaal voor bijvoorbeeld: behandeling na brandwonden, littekens,...

  € 22,50 € 37,50 -40%
 • € 34,95

  Baby zonbeschermende legging! Deze zon beschermende babylegging van het merk Hyphe, is voor zowel gewoon en ook als zwembroekje te gebruiken. Het broekje is tot aan de enkel en is gemaakt van een ademende luchtig, snel drogende stof. Deze zonwerende, luchtige stof voorkomt verbranding van de babyhuid. Na lekker spetteren, droogt de stof snel op.

  € 34,95
 • € 32,95

  3/4 Zwembroek top bescherming in de zon! Zwembroekje met een optimale bescherming voor beentjes van de gevoelige babyhuid vooral de knieholtes. Dit zwembroekje zit heerlijk comfortabel en heeft ruimte voor de luier. Tailleband heeft een aantrekkoordje zodat het broekje niet afzakt. Beschermingsfactor 50+.

  € 32,95
 • € 32,95

  3/4 Zwembroek voor optimale bescherming! Zwembroekje met optimale bescherming voor de kwetsbare beentjes voor de gevoelige huid speciaal de knieholtes. Dit zwembroekje zit heerlijk comfortabel en heeft voldoende ruimte voor de luier. Tailleband heeft een aantrekkoordje zodat het broekje niet afzakt. Beschermingsfactor 50+.

  € 32,95
Toont 1 - 4 van de 4 items