Parasols

Parasols met uv bescherming! Odiezon heeft diverse maten UV-parasols in het assortiment. De grote parasol voor in de tuin of mee te nemen naar het strand of camping. Maar ook UV beschermende parasols die aan de stoel te bevestigen zijn of handig mee te nemen in de handtas. Alle parasols hebben het speciale UV doek van Solarteck, dit dubbeldek do...

Parasols met uv bescherming! Odiezon heeft diverse maten UV-parasols in het assortiment. De grote parasol voor in de tuin of mee te nemen naar het strand of camping. Maar ook UV beschermende parasols die aan de stoel te bevestigen zijn of handig mee te nemen in de handtas. Alle parasols hebben het speciale UV doek van Solarteck, dit dubbeldek doek is speciaal ontwikkelt om de schadelijke UV straling UVA en UVB te blokkeren. Met deze UV-collectie parasols heb je geen zon-zorgen! 

Meer

Parasols Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 79,99

  De slimme UV parasol met uv bescherming! De Odiezon grote UV-parasol geeft ruime en goede schaduw en natuurlijk, UV-bescherming. Door de speciale UV-stof ook verkoeling. Het Solarteck dubbeldek doek is speciaal ontwikkelt om de schadelijke UV straling UVA en UVB te blokkeren. Met deze UV-parasol heb je geen zon-zorgen! 

  € 79,99
 • € 59,95

  De slimme Odiezon UV beschermende stoelparasol Deze Eazy Schade stoelparasol biedt fantastische UV bescherming tegen de zon, heerlijke schaduw en zelfs door de speciale stof verkoeling. De stoelparasol is door de universele klem op alle stoelen en ligstoelen te bevestigen. Je wilt meteen op vakantie of lekker luieren in je eigen schaduw.

  € 59,95
 • € 49,99

  Wie wil deze nou niet...Een UV parasol met een ingebouwde ventilator. Handig aan/uit te zetten met een knopje op het handvat. Werkt op 4 x AA batterijen (niet inbegrepen). Verkrijgbaar in de kleur Oranje of geel.

  € 49,99
 • € 59,95

  Uit het zonnetje goed voor mijn bolletje! Deze UV beschermende Parasol van Odiezon, past op elke kinderwagen of buggy! De parasol biedt fantastische UV bescherming tegen de zon, heerlijke schaduw en zelfs door de speciale stof verkoeling. Door de universele bevestiging-klem past de parasol op elk merk wagen of buggy. Je kindje is je echt dankbaar voor de...

  € 59,95
Toont 1 - 4 van de 4 items