Al 20 jaar UV-specialist
gratis verzending vanaf €75,- voor NL en BE
Bel gerust voor advies 0522-470220

Heather jersey kleur royal

Y-hjroyal

Alle stoffen zijn UPF 50+, dus optimaal (98%) beschermend tegen UV-straling. Daarnaast zijn de stoffen zo gemaakt dat ze comfortabel dragen, juist op plaatsen waar dat bijzonder van belang is. De stoffen zijn dun, zacht, hebben stretch, zijn ventilerend en kreukvrij. Daarnaast zijn ze eenvoudig te wassen waarbij de UV-beschermende eigenschappen volledig behouden blijven.

Meer details

Levertijd 5 werkdagen

 • Afdrukken
 • -->

  € 27,50 incl. BTW

  Meer informatie

  Wie handig is met naald en draad, of iemand kent, kan met deze stoffen zijn eigen UV-gezichtsmasker, hoofdbescherming of arm-sleeve maken. Alle stoffen zijn 140 cm breed en de prijzen gaan per 50 cm. Als u 150 cm nodig heeft, bestelt u er 3, en de stof komt dan aan één stuk van 150 cm lang binnen.

  Bij de verwerking van de stof dient u goed te letten dat u de stretch-stand gebruikt op uw naaimachine (speciale steek) en voor stretchstof geschikt garen. Ook de naden die u eventueel krijgt mogen de UV-beschermende werking van de stof niet aantasten. Gebruik bij voorkeur een zogenaamde dubbele of Engelse naad!

  Bij voorkeur wassen op 30 of 40 graden, zonder bleekmiddel en ook liever zonder wasverzachter (kan de absorberende werking schaden). Let er op bij het wassen dat ritsen en gespen van andere kledingstukken, de stof niet kunnen beschadigen. Maar dat geldt voor alle UV-beschermende kleding. Drogen bij voorkeur niet in de droger, of anders op de laagste temperatuur.