Al 17 jaar UV-specialist
Aanbevolen door dermatologen
Bel gerust om UV-advies
Bezoek onze showroom
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies
Huntington Beach Sun Foam KIDS SPF 50+ Bekijk groter

Huntington Beach Sun Foam KIDS SPF 50+

Het lijkt een eenvoudig idee, toch? Een zonbeschermingsproduct in een foam? Technisch gezien is het heel ingewikkeld, dit is de reden dat het niet eerder is gedaan. Onze wetenschappers zijn jaren bezig geweest met het optimaliseren van het concept – en nu hebben we eindelijk ons doel bereikt! Een plezier om te gebruiken, smeert gemakkelijk uit, goede dekking en trekt snel in de huid.

Meer details

€ 18,95 incl. BTW

Gratis verzenden vanaf € 75,-

Toevoegen aan Verlanglijst

Kenmerken

UV FactorFactor 50+

Meer informatie

Een foam als geen ander, zodra je Huntington Beach gebruikt, zul je een foam verkiezen boven een spray, een milk of een mousse. Er zijn veel producten waar je uit kunt kiezen, niets geeft je echter de zachtheid en het gebruiksgemak van onze foams.

Dus: waarom zou je Huntington Beach gebruiken?

Nou, dat is heel eenvoudig. Om te beginnen met:

  • Zeer gemakkelijk aan te brengen – snel, goede dekking
  • Super voor kinderen – gemakkelijker & sneller dan elk ander product dat je ooit hebt gebruikt
  • 5 sterren UVA bescherming & UVB bescherming
  • Waterresistent
  • Heel zacht & niet vet

Huntington Beach is de nieuwste innovatie op het gebied van zonbescherming

De beste ervaring in zonbescherming ooit.

Hoe te gebruiken

Geniet van de zon op een verantwoorde manier!

Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 's morgens en 3 's middags en ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt.

Baby's en kinderen onder de 2 jaar niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent, gelieve uit de zon te blijven.

Gebruik

Schudden voor gebruik. Breng de foam aan op een schone, droge huid en doe dit 20 minuten voordat je de zon in gaat of gaat zwemmen. Dit is nodig voor een optimale bescherming. Breng voldoende foam aan, met name op de gevoelige plekken zoals neus, oren, hoofd, schouders, borst en voeten. Breng opnieuw aan na het zwemmen, overmatige transpiratie en na het afdrogen. Breng niet aan op een beschadigde en/of verbrande huid. Vermijd contact met de ogen.