Al 20 jaar UV-specialist
gratis verzending vanaf €75,- voor NL en BE
Bel gerust voor advies 0522-470220

Caps | UPF 50+Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • € 29,95

  UPF Zonnecap met nekbeschermer De Hyphen Kids UV cap Blue Iris beschermt hoofd, oren, en de nek tegen verbranding in de zon. De schaduwklep zorgt dat de zon niet in de ogen schijnt. Door de zachte binnenband draagt de cap niet warm draagt of gaat kriebelen. Fijne pasvorm door aantrekkoordje. De Europese UPF80+ is gelijk aan de Internationale standaard...

  € 29,95
 • € 24,95

  UPF Zonnecap met nekbeschermer  De Hyphen Kids UV cap Lagoon beschermt hoofd, oren, en de nek tegen verbranding in de zon. De schaduwklep zorgt dat de zon niet in de ogen schijnt. Door de zachte binnenband draagt de cap niet warm draagt of gaat kriebelen. Fijne pasvorm door aantrekkoordje. De Europese UPF80+ is gelijk aan de Internationale standaard UPF50+.

  € 24,95
 • € 24,95

  UPF Zonnecap met nekbeschermer  De Hyphen Kids UV cap Batton Magli beschermt hoofd, oren, en de nek tegen verbranding in de zon. De schaduwklep zorgt dat de zon niet in de ogen schijnt. Door de zachte binnenband draagt de cap niet warm draagt of gaat kriebelen. Fijne pasvorm door aantrekkoordje. De Europese UPF80+ is gelijk aan de Internationale standaard...

  € 24,95
 • € 27,99

  De beste zonbescherming voor het baby bolletje!  Deze zonnecap bedekt het hoofdje en door de flap ook de nek en oortjes. Zachte stof met zachte binnenband zodat het capje niet kriebelt. Zit niet warm, en is makkelijk te wassen. Echt een aanrader van Odiezon!

  € 27,99
 • € 24,99

  Deze witte UV-werende pet van JUJA, hét Nederlandse kwaliteitsmerk op het gebied van UV-kleding, is speciaal ontworpen van baby’s en peuters. Dit zonnepetje houdt niet alleen de zon uit de ogen en het gezicht van de allerkleinsten.

  € 24,99
 • € 24,99

  Deze roze UV-werende pet van JUJA, hét Nederlandse kwaliteitsmerk op het gebied van UV-kleding, is speciaal ontworpen van baby’s en peuters. Dit zonnepetje houdt niet alleen de zon uit de ogen en het gezicht van de allerkleinsten.

  € 24,99
Toont 1 - 6 van de 6 items