Al 17 jaar UV-specialist
Aanbevolen door dermatologen
Bel gerust om UV-advies
Bezoek onze showroom
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Ik wil graag persoonlijk contact voor advies, wat moet ik doen?

Onze klantenservice algemeen:  

Wij kunnen ons voorstellen dat je advies wilt of bijvoorbeeld een maatadvies, uitleg over een product, stof of UV factor. Welk product past het beste bij jou en voldoet aan je wensen. Of heb je last van een huidaandoening bel ons; Wij helpen je graag op weg naar de juiste zonbescherming.  Inmiddels hebben wij ruim 16 jaar ervaring en dit delen wij graag. Je kunt altijd bellen: 0522-470220 of een bericht sturen naar: info@odiezon.nl

Voor vragen over Dames en Heren Mode:

Maak gratis gebruik van onze personal shopper Jorien. Jorien heeft 16 jaar ervaring bij Odiezon en haar expertise ligt in de volwassenmaten en de juiste maatvoering en huid-stof advies kan zij je goed van dienst zijn. Maak een afspraak voor telefonische hulp bij het shoppen of maak een afspraak in onze showroom dan staat Jorien voor je klaar.

Voor vragen over Kindermode:

Bel met personal shopper Dorelies. Dorelies is moeder van twee (Sjors 6 en Suus 9) heeft 16 jaar ervaring bij Odiezon en haar expertise ligt in de kindermaten. Wil je advies in welke maat te kopen ook met het oog op snelgroeiende kids geen probleem. Of mocht de kleine last hebben ban littekens, brandwonden of andere huidaandoeningen maak een afspraak met Dorelies. Dan helpt Dorelies je telefonisch of in de showroom met je vragen en/of bestelling.

Meer informatie over onze openingstijden klik hier.