Al 17 jaar UV-specialist
Aanbevolen door dermatologen
Bel gerust om UV-advies
Bezoek onze showroom
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Minimax Silver UV Compact Parasol

SI0041

Onze bestseller, Odiezon UV compact hand parasol.

De slimme compact parasol geeft goede schaduw, UV-bescherming en zelfs door de speciale stof verkoeling. Deze handige hand-parasol past in elke handtas is super licht van gewicht. Ook met 1 klik te bevestigen aan bijvoorbeeld een broeksriem of rugzak. 

Deze slimme telescopische parasol is 25 cm lang ingeschoven, open een spanwijdte van 100 cm.

Meer details

€ 19,95 incl. BTW

Kenmerken

UV FactorFactor 50+
UV-BeschermingJa
UVA-UVBUVA-UVB werend
PackableKlein opvouwbaar
BijzonderhedenVerkoeling onder de parasol
Stof informatieWaterafstotend
Materiaal8 Glasvezel ribben, Rubberen handvat, Solarteck Titanium houdend parasol-doek, Telescopische tilmechanisme
Leuk om te wetenBijpassend hoesje met bevestiging klem
Afmeting parasolGesloten en opgevouwen, slechts 24cm, Doorsnee:100cm Lengte ingeschoven 25cm Lengte uitgeschoven 75cm
Gewicht300 Gram

Meer informatie

Zon UV-beschermende mini hand-parasol van Solarteck doek  

Deze Odiezon super handige compact mini UV hand parasol is gemaakt van het innovatieve dubbeldeks Solarteck doek. Dit speciale Solarteck doek is ontwikkelt om de schadelijke UV straling UVA en UVB te blokkeren. Het doek van deze makkelijke hand UV-parasol geeft UV-bescherming, goede schaduw en door de speciale stof zelfs verkoeling. Dit handige mini parasolletje past in elke handtas of rugtas, ook klik je deze mini gemakkelijk aan een broeksriem. Leuk om te weten is, dat de stof Solarteck een titanium houdend materiaal is en een gevolg is van de wetenschappelijke ontwikkelingen in de ruimtevaart technologie. 

Deze slimme telescopische parasol is 25 cm lang ingeschoven, open een spanwijdte van 100 cm.

Onderhoud van je UV parasol

Dit speciale Solarteck doek van de parasol kan tegen een klein buitje regen, maar over het algemeen is deze parasol niet bedoeld om in de regen te gebruiken. Klap je parasol dus in wanneer het gaat regenen en berg deze droog op. Zo zorg je voor het juiste onderhoud en zorg je ervoor dat het Solarteck doek zo lang mogelijk mee zal gaan. Voordat je de parasol inklapt is het belangrijk dat de parasol droog is en vuilvrij, zodat het vocht niet zorgt voor schimmelvorming (het weer) als deze wordt opgeborgen. Om je parasol goed op te bergen biedt de parasolhoes een uitstekende bescherming. Zo heb je met het juiste onderhoud van je parasol zo lang mogelijk plezier van je parasol.

Odiewiki: Geschiedenis van de parasol

Parasols bestonden al in de oudheid, bijvoorbeeld in het oude Egypte, Griekenland en China. Vanaf de Renaissance werden parasols steeds meer gebruikt in de Westerse wereld. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Aan een witte huid kon men zien dat men niet buiten hoefde te werken. Geleidelijk aan begon men parasols ook als regenscherm te gebruiken. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. De parasol werd toen in Europa vooral gezien als een product voor welgestelde dames. Intussen is de parasol een massaproduct en staat de innovatie naar steeds beter parasol-doek voor zon-bescherming niet stil.