Al 17 jaar UV-specialist
Aanbevolen door dermatologen
Bel gerust om UV-advies
Bezoek onze showroom
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Coolibar - UV-poloshirt voor heren lange mouwen - Navy blauw

Dit navy-blauwe UV-werende poloshirt van Coolibar is handig en veelzijdig. Je trekt hem namelijk net zo gemakkelijk aan naar je werk als voor een mooie wandeling.

Meer details

€ 79,99 incl. BTW

Gratis verzenden vanaf € 75,-

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Dit navy-blauwe UV-werende poloshirt van Coolibar is handig en veelzijdig. Je trekt hem namelijk net zo gemakkelijk aan naar je werk als voor een mooie wandeling. De kraag en knoopjes bij de hals zijn netjes, maar geven het poloshirt als geheel ook een sportieve uitstraling. Het speciale ZnO SUNTECT®-materiaal voelt heerlijk zacht en licht aan. Daarnaast bevat dit poloshirt een verborgen laagje gaas bij de kraag, wat zorgt voor goede ventilatie. Een poloshirt dat je beschermt tegen de zon en in veel verschillende situaties kunt gebruiken!

De stof ZnO SUNTECT® is ontwikkeld door Coolibar voor mensen die op zoek zijn naar UV-werende kleding voor in de vrije tijd. De mix van katoen, bamboe en zinkoxide zorgt ervoor dat je kunt genieten van het comfort van katoen, de soepelheid van bamboe en de irritatieremmende eigenschappen van zinkoxide. Het laatste wordt voor dat doel ook gebruikt in o.a. hoogwaardige zonnebrandcrèmes. Een fijn poloshirt voor in de zon!