Al 20 jaar UV-specialist
gratis verzending vanaf €75,- voor NL en BE
Bel gerust voor advies 0522-470220
Hoeden | Geen UPF Factor

Odiezon en UV beschermende producten is samen één. Alles wat wij aanbieden is getest op de UV-factor en de bescherming hiervan. Dus schoenmaker blijf bij je leest zou je zeggen. Maar toch willen wij u een mooi assortiment hoeden & caps aanbieden die NIET zijn getest op de bescherming tegen UV straling. Waarom?, omdat wij u deze schaduw hoede...

Odiezon en UV beschermende producten is samen één. Alles wat wij aanbieden is getest op de UV-factor en de bescherming hiervan. Dus schoenmaker blijf bij je leest zou je zeggen. Maar toch willen wij u een mooi assortiment hoeden & caps aanbieden die NIET zijn getest op de bescherming tegen UV straling. Waarom?, omdat wij u deze schaduw hoeden niet willen onthouden. De selectie die wij gemaakt hebben beschermen wel degelijk allen er is niet getest op UV Factor.

Wij willen u deze hoeden graag aanbieden omdat sommige hoeden hebben een dusdanige brede rand, zijn anders van model, kleur of gebruik van matterialen maar wel zo dat het uw gezicht wel de gewenste shaduw kan geven. Of de hoofdhuid afdoende beschermd doordat de stof en hoed is zo mooi geweven dat dit minimale UV straling door laat maar dat de fabrikant dit niet getest heeft. Daarnaast is de collectie NIET geteste zomerhoeden zeer veelzijdig en dat dit wellicht net het model is wat u zoekt.

Wij hebben met onze 20 jaar ervaring daarom een selectie gemaakt die u zeker bescherming biedt. En ook is onze mening liever sowieso wel hoedje op tegen de zon dan helemaal geen!  

Meer

Hoeden | Geen UPF FactorEr zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items