Al 17 jaar UV-specialist
Aanbevolen door dermatologen
Bel gerust om UV-advies
Bezoek onze showroom
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Verfijn opties

Soort artikel

Geen keuzemogelijkheid in deze groep

Maat

Geen keuzemogelijkheid in deze groep

Kleur

Prijs

€ 32 - € 38

Merken

Advanced search

Sale

Geen keuzemogelijkheid in deze groep

ZwemleggingsEr zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 36,95

  Perfecte zonbescherming! Deze zon beschermende legging van het merk Hyphne, is voor zowel gewoon en ook als zwembroek te gebruiken. De zwemlegging is tot aan de enkel en is gemaakt van een ademende luchtig, snel drogende stof. Deze zonwerende, luchtige stof voorkomt verbranding van de huid. Na lekker spelen in het water droogt de stof snel op.

  € 36,95
 • € 34,95

  Baby zonbeschermende legging! Deze zon beschermende babylegging van het merk Hyphe, is voor zowel gewoon en ook als zwembroekje te gebruiken. Het broekje is tot aan de enkel en is gemaakt van een ademende luchtig, snel drogende stof. Deze zonwerende, luchtige stof voorkomt verbranding van de babyhuid. Na lekker spetteren, droogt de stof snel op.

  € 34,95
 • € 32,95

  3/4 Zwembroek top bescherming in de zon! Zwembroekje met een optimale bescherming voor beentjes van de gevoelige babyhuid vooral de knieholtes. Dit zwembroekje zit heerlijk comfortabel en heeft ruimte voor de luier. Tailleband heeft een aantrekkoordje zodat het broekje niet afzakt. Beschermingsfactor 50+.

  € 32,95
 • € 34,95

  3/4 Zwembroek met de beste UV-bescherming! UV Zwembroek Capri model, met een optimale bescherming voor de benen tot-en-met de kuiten. De zwembroek zit heerlijk comfortabel en heeft een stoere uitstraling. Tailleband met aantrekkoordje zorgt dat de zwembroek goed blijft zitten. Geen pijnlijke zonverbrande benen aan het eind van de dag!  

  € 34,95
 • € 32,95

  3/4 Zwembroek voor optimale bescherming! Zwembroekje met optimale bescherming voor de kwetsbare beentjes voor de gevoelige huid speciaal de knieholtes. Dit zwembroekje zit heerlijk comfortabel en heeft voldoende ruimte voor de luier. Tailleband heeft een aantrekkoordje zodat het broekje niet afzakt. Beschermingsfactor 50+.

  € 32,95
Toont 1 - 5 van de 5 items