Al 17 jaar UV-specialist
Aanbevolen door dermatologen
Bel gerust om UV-advies
Bezoek onze showroom
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies
Aanbieding! O'Neill Girls UV Legging Pink AOP Bekijk groter

O'Neill Girls UV Legging Pink AOP

Minder smeren meer genieten!

UV beschermende leggings zorgen ervoor dat je langer van de zon kunt genieten! Het grote voordeel van een lycra UV legging is dat je je niet constant in hoeft te smeren en dat het lichaam optimaal wordt beschermd tegen verbranding, ook in het water! De UV factor die de dames lycra legging bieden is 50+ UPF. O'Neill UV leggings zijn waterbestendig, en snel droog.

Meer details

€ 33,99 incl. BTW

-15%

€ 39,99 incl. BTW

Gratis verzenden vanaf € 75,-

Toevoegen aan Verlanglijst

Kenmerken

UV FactorFactor 50+
Bedekking vanBenen
MaatadviesValt mooi op de maat.
KleurZwart, Roze
Lengte pijpTot aan de enkel
Stof informatieAdemende, sneldrogende en chloor en zoutwater bestendige stof
MateriaalNylon/Spandex
WasvoorschriftWasmachine fijnwas, niet in de droger

Meer informatie

Minder smeren meer genieten!

UV beschermende leggings zorgen ervoor dat je langer van de zon kunt genieten! Het grote voordeel van een lycra UV legging is dat je je niet constant in hoeft te smeren en dat het lichaam optimaal wordt beschermd tegen verbranding, ook in het water! De UV factor die de dames lycra leggings bieden is 50+UPF. O'Neill UV leggings zijn waterbestendig, gemaakt van lichtgewicht materialen en verkrijgbaar in coole graphics.

Deze Skins Serie heeft cleane graphics en biedt ergonomisch geplaatste naden, 4-way stretch en sneldrogende eigenschappen.

U.P.F. 50+ UV protection

Aansluitend

6OZ Nylon

Rash protection

Quick dry

Spandex 4-way stretch

Geschiedenis UV-kleding

De allereerste UV-kleding voor bescherming tegen de zon, komt uit Australië. Door de geografische ligging meet men daar de hoogste niveaus van ultraviolette straling in de wereld. Elk jaar steeg in Australië het aantal gevallen van gediagnosticeerde huidkanker schrikbarend. Blootstelling aan ultraviolette straling kan op korte termijn gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals zonnebrand, rimpels en zonnevlekken. Langdurige blootstelling aan ultraviolette straling kan de kans op beschadiging van de huid aanzienlijk verhogen en uiteindelijk huidkanker veroorzaken. De Australische stoffen industrie heeft in de jaren 60 van de vorige eeuw, een UV beschermende stof ontwikkelt en geproduceerd voor zwemkleding om de huid tijdens het zwemmen en buiten het water te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Sindsdien staat de innovatie van Sun Protection in UV beschermende producten en stoffen niet meer stil. Huidkanker komt zeker nog voor in Australië, maar men heeft nu de keus om naast zonbrandmiddelen ook beschermende kleding te dragen. De populariteit van UV bescherming door middel van kleding, is na Australië en Nieuw-Zeeland overgekomen naar Europa. 

  • UV-rating Internationaal en Europees
  • Internationaal UV standard: ARPANSA UPF50+ blocked 98.5% UV-straling
  • Europees UV standard: UV standard801 UPF80 blocked 98.5% UV straling