Al 17 jaar UV-specialist
Aanbevolen door dermatologen
Bel gerust om UV-advies
Bezoek onze showroom
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Fysiek winkelen bij de webshop Odiezon.nl kan dat?

Ja natuurlijk, dat kan, graag zelfs. Wij vinden het leuk om je persoonlijk in ons Showroom / Magazijn te ontvangen. Wij snappen dat het fijn is om de stoffen te voelen en te zien dus langskomen is een goed idee!

Doordat wij eigen voorraad hebben is dit mogelijk alleen  je komt wel in een webshop en geen echte winkel. Dus mee “shoppen” in het magazijn door de schappen gaan hoort erbij. Maar ook een kopje koffie, glaasje fris en de mogelijkheid om persoonlijk verhaal en/of wensen toe te lichten. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat je advies wilt of bijvoorbeeld een maatadvies, uitleg over een product, stof of UV factor. Welk product past het beste bij jou en voldoet aan je wensen. Of heb je last van een huidaandoening bel ons; Wij helpen je graag op weg naar de juiste zonbescherming. Uit ervaring weten wij inmiddels dat klanten het leuk en prettig vinden dat wij als webshop ook gewoon toegankelijk zijn en men bij ons langs kan komen.  

Dus, ben je opzoek naar goede zon-beschermende mode,  zwemkleding of wil je een hoed of cap passen? Kom, wij helpen graag!  Kijk hier voor onze openingstijden.

Wil je langskomen?.., dan adviseren wel altijd even te bellen van te voren, dan kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd iemand voor je aanwezig is.

Bij Odiezon vinden we het prettig als je pint, maar contant betalen kan natuurlijk altijd.

Odiezon
Loberingemaat 7D
7942 JD  Meppel