Levertijden

Wat is de Levertijd bij Odiezon?

Als je in Nederland op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 15.00 uur hebt besteld en je betaling is bij Odiezon ontvangen, wordt je bestelling zoveel mogelijk dezelfde dag verzonden. Reken erop dat een bestelling één werkdag nodig heeft om bij je bezorgadres te komen. Maar er kan altijd iets tussen komen.

Heb je spoed, bel even met Odiezon en wij doe er alles aan om de bestelling binnen 24 uur te bezorgen. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald, worden op maandag verzonden. Tijdens actieperiodes kan het wegens drukte langer duren voordat  je bestelling verzonden wordt. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail als wij je betaling binnen hebben en zodra je bestelling verzonden wordt.

Maar is het product (tijdelijk) uitverkocht, bij het bestellen staat dan een afwijkende levertijd vermeld.

Ook voor België en overige landen binnen Europa geldt: als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 16.00 hebt besteld en je betaling is ontvangen, wordt je bestelling waar kan dezelfde dag verzonden. Voor België is de bezorgtijd 2 tot 3 werkdagen. Voor overige landen binnen Europais de bezorgtijd meestal 2 tot 5 werkdagen. En natuurlijk verzenden wij ook naar landen buiten Europa. Daar kan afhankelijk van het land de bezorgtijd oplopen van 5 tot 14 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling ergens anders af laten leveren? Natuurlijk kan dat u kunt een alternatief adres op geven.